Om oss

En mäklare Nära Dig 

Vid köp eller försäljning av bostad. Eller om du bara behöver tips & råd.

Ann Rydell Hall
Registrerad fastighetsmäklare/Jurist


Jag har många års erfarenhet som mäklare och en bakgrund som jurist. Medlem i Mäklarsamfundet och Jusek så att du alltid kan känna dig trygg. Ingen bostadsaffär är den andra lik, så den anpassas alltid efter Dina förutsättningar. Allt ska också blir rätt och riktigt.

Om oss

En fastighetsmäklare Nära Dig.
Vi hjälper dig att sälja/köpa villa, fritidshus och bostadsrätt. Vi förmedlar även tomter.

Vi har förmedlat bostäder i Timrå sedan 2005. Sedan 2013 drivs företaget som en fristående mäklare, vilket betyder att vi inte hör till någon kedja. Som oberoende mäklare har vi inga andra intressen än att du som kund ska få de bästa förutsättningarna för din försäljning eller ditt köp. 

Vår erfarenhet av orten sträcker sig längre tillbaka än företaget. Vi bor i Timrå. När vi flyttade till kommun för mer än 30 år sedan, var de låga fastighetspriserna en bidragande orsak. Men Timrå har också ett centralt läge – mitt i landet. Med E4, tågförbindelser och Midlanda flygplats bär alla vägar till paradiset;) Skön natur med allt mellan skog och hav. Och ett fantastiskt fiske i sjöar och älv. Kulturutbud & idrott. Och mycket mer än så….